Bečić razgovarao sa selektorom i čelnicima Vaterpolo saveza Crne Gore

 Bečić razgovarao sa selektorom i čelnicima Vaterpolo saveza Crne Gore

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se sa Đurom Marićem, predsjednikom Vaterpolo saveza Crne Gore, Vladimirom Gojkovićem, selektorom reprezentacije i Mirzom Krcićem, predsjednikom Skupštine Vaterpolo saveza.

U neposrednom razgovoru, predsjednik Bečić uputio je još jednom čestitke povodom osvajanja zlatne medalje u Svjetskoj ligi, kao i za plasman na Olimpijske igre, rekavši: “Iskrenošću među sobom i ljubavlju prema svojoj zemlji ste izgradili pobjednički timski duh i uvjeren sam da je to razlog vaših kontinuiranih uspjeha“.

On je izrazio zadovoljstvo činjenicom da će naša Vaterpolo reprezentacija zaigrati po četvrti put na najvećoj svjetskoj sportskoj smotri, kao i očekivanje da će ovoga puta istorijskom olimpijskom medaljom, još jednom ponosnom učiniti cijelu Crnu Goru.

Tokom razgovora, predstavnici Saveza upoznali su predsjednika Skupštine sa infrastrukturnim izazovima u radu, naglasivši da uz pomoć države i kroz održive izvore finansiranja vaterpolo klubova treba raditi na jačanju kapaciteta, kako za adekvatan tretman seniora i vrhunskih sportista kao naših najboljih ambasadora – tako i za razvoj mlađih selekcija koje predstavljaju našu budućnost.

Predsjednik Skupštine poželio je selektoru Gojkoviću uspješan put i dobar plasman ističući da se, osjeća odlična hemija u reprezentaciji i homogenost ekipe a sve to je rezultat maestralnog vođenja selektora Gojkovića, uz konstataciju da će sa ponosom pratiti igru crnogorskih „zlatnih ajkula“.

Ovom prilikom, selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković, poklonio je predsjedniku Bečiću loptu sa potpisima svih igrača vaterpolo reprezentacije Crne Gore.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još