Portonovi otvara prvi rizort u Evropi 21. marta

 Portonovi otvara prvi rizort u Evropi 21. marta

Foto:portalnovi.me

Brojni svjetski mediji najavljuju da će rizort Portonovi početi da dočekuje goste za dva mjeseca. Opisuju ga kao ultra-luksuzni rizort u Evropi i najmoderniju destinaciju na Jadranu.

Foto:portalnovi.me

-One&Only Portonovi nalazi se na ulazu u predivni Bokokotorski zaliv, u zaklonjenoj idili jadranske obale Crne Gore, okružen spektakularnim planinama. Ova nautička oaza koja sadrži 238 vezova i heliodrom, locirana je u Herceg Novom. Portonovi je dizajniran imajući na umu impresivne razmjere koje odražavaju arhitektonski stil starih venecijanskih palata. Dizajn i arhitektura prožimaju grandiozne fasade, veličanstvene kolonade, crvene krovove od terakote, vrtove i izvanrednu lepezu unutrašnjih i spoljnih bazena. Privatna pješčana plaža nadmetaće se sa najboljima na Mediteranu“, opisao je Bret Armitaž, glavni komercijalni direktor, Kerzner International.

Foto:portalnovi.me

Sve One&Only Portonovi elegantne gostinske sobe, apartmani i vile dizajnirane su tako da gosti mogu uživati u veličanstvenom pogledu na okolnu marinu, zaliv i planine, sa raznim mogućnostima povezivanja smještajnih jedinica za grupe, ili porodice .

Bret Armitaž, dalje navodi da je One&Only Portonovi nautička oaza koja čeka da bude otkrivena.

-Gosti mogu krstariti dramatičnom obalom Jadrana jahtom ili gliserom, ili pak naučiti roniti ili ploviti čistim, mirnim vodama. Mogu istražiti sve sakrivene djelove svjetske baštine, napuštene tvrđave i skrovite plaže. Ili mogu probuditi avanturistu u sebi i istraživati besprekorno sačuvane srednjovjekovne gradove Perast i Kotor, očaravajuća ostrva poput Gospe od Škrpjela ili netaknute nacionalne parkove, bogate lokalnom kulturom i folklorom. Raznovrstan crnogorski pejzaž je kompaktan i lako dostupan, te gosti mogu da uživaju u kontrastnim aktivnostima tokom samo jednog dana“, nabraja Armitaž.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još