Nađa Vojinović:“Sunce ljubavi“ je dio mene

 Nađa Vojinović:“Sunce ljubavi“ je dio mene

Foto:Privatna arhiva

Od kada su pjesme počele više da se gledaju nego slušaju, pažnju posmatrača privlače spotovi. U numeri „Sunce ljubavi“ pokojnog Džeja Ramadanovskog, svaku riječ pokretom ritma prati naša sugrađanka Nađa Vojinović. Ova rođena Beograđanka danas živi u Herceg Novom, tačnije u Bijeloj. Vijest o smrti pjevača ju je rastužila, ali i podsjetila na lijepe trenutke provedene sa njim tokom snimanja spota.

Foto: Privatna arhiva

-To je bilo 1994. godine, sada zvući daleko, a kao da je juče bilo. Sjećam se tog dana kad me jedna modna agencija pozvala na kasting. Mladost sa sobom nosi bunt, ponos, strah….Želja da uspiijem, savladala je strah da li ću odgovoriti zahtjevima režisera. Konkurencija je bila velika, a moja očekivanja još veća. I ostvarilo mi se“, prisjeća se naša sagovornica.

Kaže da je saradnja sa Džejom bila dobra.

-Bio je zanimljiv, komičan, volio je da se šali, ali dok se snima vrlo odgovoran i zahtjevan. To je za mene bila odlična saradnja.I honorar je, za te 90-e, bio dobar“, kaže Nataša i ističe da je nakon spota za pjesmu „Sunce ljubavi“ snimila još nekoliko sa drugim pjevačima. Posebno iskustvo je učešće na izboru za miss YU gdje je predstavljala Crnu Goru i osvojila titulu šarma. Sada, kaže, voli najviše da šarmira muškarca koji joj je zauvjek osvojio srce – sedmogodišnjeg sina. To je njeno „Sunce ljubavi“.

Foto:Privatna arhiva

Nađu Novljani znaju i sa maliih ekrana. Bila je zaštitno lice lokalne televizije.

-Radila sam u više medija, ovo posljednje bilo je zanimljivo jer je novo. No, promjenom uređivačke politike, kreatori tog medija nijesu imali dovoljno sluha da prepoznaju moje kvalitete i talenat. Za njih je televizija -televizor, dugme koje pomjeraju na daljinskom bez inovativnosti, ubijeđeni da je dovoljno da pred kameru stane bilo ko..

Foto: Privatna arhiva

Neodoljivim šarmom Nađa osvaja nove prostore. More je njena inspiracija i sigurna luka za nove životne i radne pobjede.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još