Fit Woman Montenegro- online radionice spajaju ljude

 Fit Woman Montenegro- online radionice spajaju ljude

NVO „Fit Woman Montenegro“ iz Herceg Novog sinoć je počela serijal online interaktivnih prezentacija na kojima će zaintresovane žene imati priliku da čuju i razgovaraju sa nutricionista, psiholozima, fitnes instruktorima…  

-Naša organizacija je osnovana sa ciljem podsticanja žena da vode zdrav život, da razmijenjuju sopstvena iskustva i ideje, kao i da budu aktivno uključene u društveni život zajednice.Važno nam je da promovišemo međukulturni i međugeneracijski dijalog između članica,  uvažavajući sve postojeće razlike u pogledu jezika kojima govore, godina, društvenog statusa, profesija kojima se bave i porijekla.- navodi predsjednica organizacije Esma Nur Čerinan Otović.

Foto: Fit women Montenegro

Prezentacije su besplatne i otvorene za sve, a obuhvataju širok spektar tema, zdrava ishrana, aktivan život, lična i profesionalna komunikacija, emocionalna inteligencija… Takođe, na online prezentacijama instruktori će držati časove joge, zumbe i fitnesa. Žene će moći da razgovaraju sa predavačima, kao i međusobno, objašnjava Čerinan Otović.

Foto: Fit women Montenegro

– Društveni mediji su nam dosta pomogli kada smo tek počinjali sa radom. Naše ideje i aktivnosti smo približili velikom broju žena i omogućili da se uživo upoznamo i zajedno radimo. U doba pandemije želimo da nastavimo sa radom i druženjem izmještajući ovaj put naše aktivnosti u virtuelni prostor. Pozivamo sve zainteresovane žene da se pridruže našoj prvoj online prezentaciji, da nešto novo čujemo, naučimo i bolje se upoznamo. Vjerujemo da zajedno možemo ostvariti mnogo toga vrijednog pažnje“, poručuje Čerinan Otović.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još