Defile mažoretki oduševio građane i goste. Veteranke zaplijenile pažnju

 Defile mažoretki oduševio građane i goste. Veteranke zaplijenile pažnju

Foto: Portal Novi

Na oduševljenje brojnih građana i gostiju, juče je održan defile nekadašnjih članica Mažoret sastava Gradske muzike Herceg Novi.

Početak defilea pucnjem su označili trombonjeri tačno u 20 časova kada su se i otvorila vrata Sahat-kule kroz koja je krenula rijeka od nekoliko desetina mažoretki koje su bile članice od osnivanja, prije 50 godina, sve do danas a sve uz stalnu pratnju Gradske uzike Herceg Novi.

Foto: Portal Novi

Obučene u crveno-bijelu kombinaciju sa ružama koje su dijelile okupljenima, definitivno najviše pažnje zaplijenile su upravo veteranke koje nisu krile radost što su ponovo osjetile duh starih dobrih vremena koje današnje generacije, nažalost, ne poznaju.

Defile je završen na platou nove javne garaže uz počasni prolazak veteranki i druženje sa publikom, a jedini, pomalo gorak ukus, ostavio je izostanak i makar mali govor i pozdrav čelnika opštine, kao i potpuni nedostatak osvjetljenja koje se moralo nadomijestiti improvizacijom, što je svakako nedolično događaju.

Foto: Portal Novi

Nakon završetka programa, mažoretke su nastavile druženje u paviljonu Gradske Muzike uz posluženje za koje se pobrinula NVO „Bonaca“ a tom prilikom, članicama su uručene i zahvalnice.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još