Mjesec Evrope-konkurs za muzičare

 Mjesec Evrope-konkurs za muzičare

Generalni sekretarijat Vlade, u saradnji sa RTCG, povodom obilježavanja Mjeseca Evrope, raspisuje konkurs za muzičare/bendove, za najbolju obradu/izvođenje poznatih pjesama.

Iz Generalnog sekretarijata, pozivaju bendove i muzičare da pripreme obrade pjesmama koje asociraju na evropske vrijednosti, poput zajedništva, mira, jednakosti, solidarnosti i dr, te da među odabranim pjesmama budu izvođene i domaće (poput pjesama iz NOB-a i onih posvećenih miru), kao i inostrane (npr. evrovizijske).

„Izvođači treba da objave snimke obrada na svom Instagram profilu i da zaprate i taguju @me4eu, kako bi bili objavljeni na zvaničnoj Instagram stranici. O najboljim bendovima odlučivaće publika, posjetioci stranica @me4eu (putem lajkova), zajedno sa stručnim žirijem koji će činiti predstavnici organizatora i muzičari. Pobjednici će biti proglašeni i nagrade uručene u okviru programa obilježavanja Mjeseca Evrope. Tri najbolja izvođača očekuju nagrade – vaučeri za kupovinu muzičke opreme, u vrijednosti od po 500, 400 i 300 eura“, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, pored objave na Instagram nalogu, snimke je potrebno dostaviti i na e-mail adresu eu4mekonkursi@gmail.com, do 23. aprila, sa naznakom: Za konkurs Generalnog sekretarijata Vlade povodom obilježavanja Mjeseca Evrope. Uz rad je neophodno dostaviti i osnovne podatke o izvođaču /bendu.

Tekst – Portal RTCG

Za sve dodatne informacije koje se odnose na ovaj konkurs kontakti su: svetlana.pesic@gsv.gov.me i gordana.djekic@gsv.gov.me.

Podjećaju da se konkurs realizuje u skladu sa Strategijom informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji 2019-2022, u okviru projekta EU4ME, koji finansira Evropska unija.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još