TV ekipa iz Rusije snima emisiju o Herceg Novom

 TV ekipa iz Rusije snima emisiju o Herceg Novom

Brojne su TV ekipe posjećivale Herceg Novi i na svojim prestižnim kanalima prezentovale grad sunca, mora i skalina. Ni corona virus nije spriječila realizaciju posjete televizije Russia-1. Riječ je o drugoj najgledanijoj TV u toj zemlji. Namjera im je da emisiju “Po secretu vsemu svetu” snime baš u Herceg Novom, pa će serijal početi Crnom Gorom, saopštavaju iz TO Herceg Novi.

-To je još jedan projekat koji je rezultirao iz bliske saradnje koju naša organizacija i grad imaju sa St. Pterburgom. I ovog puta se radi o odloženoj posjeti, koja je trebalo da bude realizovana u martu, međutim lijepo vrijeme koje nam je podareno ovog novembra i nešto manja restriktivna politika kada su putovanja u pitanju, omogućli su da ipak ove godine realizujemo ovaj jako važan projekat za naš grad – navode u TO, podsjećajući da je to treći projekat tog tipa i razmjera koji je realizovan za tržište Rusije u organizaciji TOHN proteklih 18 mjeseci.

Osim grada planiraju da obiđu zaleđe. Voditelj ove specijal emisije je talentovani ruski glumac Mihail Pšeničnji Vladimirovič.

Foto:total-montenegro-news.com

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još