Na bioskopskom repertoaru – „Južni vetar 2 – Ubrzanje“

 Na bioskopskom repertoaru – „Južni vetar 2 – Ubrzanje“

Jedan od najgledanijih balkanskih filmova „Južni vetar“, dobio je svoj nastavak pod nazivom „Južni vetar 2 – Ubrzanje“ koji takođe potisuje reditelj Miloš Avramović.

Od juče ga možete pogledati u Herceg Novom, u Dvorani Park.

„Južni vetar 2: Ubrzanje“ premijerno je prikazan preksinoć u Kombank dvorani, a danas počinje distribucija u bioskopima. Film će u Herceg Novom biti prikazivan od 4. do 09. novembra, svakog dana u dva termina, u 18:00 i 20:30 časova. Ulaznice po cijeni od 4€ možete kupiti na blagajni Dvorane Park svakog dana od 9 do 12 časova i od 17 do 21 čas.

U nastavku priče iz 2018. godine, Petar Maraš (Miloš Biković) koristi prednosti stečenog statusa neprikosnovenog vođe podzemlja. Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove, i vrebajući povoljnu priliku, on po zadatku odlazi u istočnu Srbiju. Tamo ga zatiče vijest koja će ga primorati da momentalno promjeni planove.

Pored Miloša Bikovića, glumačku ekipu čine Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Jovana Stojiljković.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još