Vlasnici evropskih turstičkih agencija i predstavnici Travellermade udruženja posjetili Herceg Novi

 Vlasnici evropskih turstičkih agencija i predstavnici Travellermade udruženja posjetili Herceg Novi

Turistička organizacija Herceg Novi u saradnji sa agencijom Discover Montenegro  predstavila je turističku ponudu grada vlasnicima vodećih evropskih turističkih agencija i partnera iz Travellermade udruženja, koji su bili smješteni u  luksuznom rizortu One and Only Portonovi. 

Agenti koji se bave  isključivo luksuznim turizmom kreiraju i nude kako  individualne tako i aranzmane za grupe.

Oni su imali priliku da se upoznaju sa našim kulturno – istorijskim znamenitostima. Obišli su Stari grad i tvrdjavu Forte mare gdje su uživali u fantastičnom pogledu na grad i Bokokotorski zaliv. Posebno iznenađenje za goste priređeno je  na tvrđavi Forte mare gdje je nastupila  Gradska muzika sa mažoret ansamblom. Oduševljeni gosti uživali su u odabranom muzičkom repertoaru orkestra sa tradicijom dugom 135. godina. 

Predstavnici agencija: World concierge i World of travel (Belgija),  Avila reisen ( Holandija), My concierge, Weisse i Club foune ( Francuska), Reise reisen events ( Njemačka), Luxe prive, Minerva i Pelorus ( Velka Britanija), od sada će i Herceg Novi uvrstiti u svojim ponudama za izuzetna i bezbjedna putovanja. 

Izvor: TO Herceg Novi

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još