Večeras online humanitarni koncert Praznika mimoze za kupovinu računara novskim đacima

 Večeras online humanitarni koncert Praznika mimoze za kupovinu računara novskim đacima

Prvi od tri humanitarna koncerta u sklopu 52. Praznika mimoze, trebalo bi da bude upriličen online večeras, ( subota, 20. februar ) u 18 h, a može se pratiti na zvaničnoj Fb stranici JUK Herceg Festa. Učesnici prvog koncerta su: Cvrkutići, Exodusi, Castel Nuovo, Low Voltage, Vitez Đurović band, obavijestili su iz krovne ustanove kulture, JUK Herceg Fest.

Kako podsjećaju, svrha ovih koncerata je kupovina tablet računara za učenike novskih škola čije porodice nijesu u mogućnosti da ih obezbijede, a ovih dana su neophodno sredstvo putem kojeg je djeci olakšano praćenje online nastave.

Svi koji žele da pomognu, odnosno učestvuju u prikupljanju novčanih sredstava, mogu to uraditi na žiro račun broj 510-6726-38 (CKB), sa obaveznom naznakom ZA HUMANITARNI KONCERT.

„Ovogodišnji program 52. Praznika mimoze je skrojen od posebnog remenja – od veza koje traju, uprkos koroni. U tom duhu, manifestacija u čast žutom cvijetu je ove zime okrenuta online programima. Ukoliko epidemiološka situacija dozvoli, u planu su tri humanitarna koncerta“, kazali su organizatori.

Pokrovitelj “Praznika mimoze” je Opština Herceg Novi, generalni sponzor Turistička organizacija Herceg Novi, a izvršni producent je JUK “Herceg Fest”.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još