Večeras napadnut učesnik patriotske kolone

 Večeras napadnut učesnik patriotske kolone

Patriotska kolona koja je i ove nedjelje organizovana i u Herceg Novom, mogla je imati ružan epilog, jer su pristalice predsjednika SO Herceg Novi Nikole Samardžića, okupljeni u lokalu „Marlen“ (vlasnik Mitrović) u Bijeloj, provocirali učesnike patriotske kolone pri čemu je došlo i do napada na jednog od učesnika.

Kolona, u kojoj je bilo više od 50 automobila krenula je u 17 časova sa parkinga ispred Instituta Igalo i dalje magistralom, jer je centar grada zatvoren sa saobraćaj, do Kumbora odakle su uz Rivijeru vozili prema Kamenarima.

https://www.facebook.com/milan.dobrilovic.75/videos/10225765454192475

Na izgled miran skup, prekinule su provokacije iz kafića „Marlen“ u Bijeloj na magistrali u kojem je bio predsjednik SO Herceg Novi Nikola Samardžić, okružen pristalicama Demokrata koji su, pretpostavlja se, očekujući kolonu, bili spremni za provokaciju. Zbog toga je učesnike mirnog skupa zaustavila policija na krivini ispred crkve SV.Neđelje, a onda su se učesnici kolone zaustavili ispred pomenutog lokala gdje je, na sreću, prisebnošću učesnika skupa i prisustvom većeg broja policajaca izbjegnut veći sukob.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još