Uskoro adaptacija zgrade Elektrodistribucije

 Uskoro adaptacija zgrade Elektrodistribucije

Izvršni direktor EPCG, Nikola Rovčanin, zajedno sa v.d. direktorom Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog, Aleksandrom Kovačevićem i savjetnicom za gradnju Vladanom Kundačinom, obišao je objekat Funkcionalne cjeline Snabdijevanja EPCG u Herceg Novom.

Razlog obilaska ovog objekta, koji je vidno oronuo, bila je upravo inicijativa za njegovom adaptacijom i uređenjem prilaza. Očekuje se da u najrakraćem roku bude dogovorena saradnja ovog važnog projekta, u okviru kojeg bi Opština Herceg Novi uredila prilaz, a EPCG pokrenula postupak adaptacije objekta.

“Smatrao sam, na samom početku angažmana, da je od presudne važnosti da kompanija popravi imidž. Jedan od elemenata imidža  svakako je i prostor u koji potrošači dolaze, u ovom slučaju informativno-naplatni punktovi. U prvoj sedmici svog rada u EPCG, nakon uvida u stanje objekata kompanije, pokrenuo sam inicijativu za adaptaciju i rekonstrukciju objekata – naplatnih punktova  širom Crne Gore, koji se nalaze u stanju koje narušava ugled kompanije. Neki od tih objekata su u vlasništvu, a neke koristi najjača državna kompanije, ali nedopustivo je da i kladionice imaju uređenije prilaze i objekte od onih u vlasništvu najveće državne kompanije.“, naglasio je Nikola Rovčanin, izvršni direktor EPCG.

Rovčanin je istakao da je uvjeren da će u najkraćem mogućem roku, Elektroprivreda i Opština, zajedničkim snagama, ovaj objekat dovesti u stanje koje će služiti na ponos ovoj bokeljskoj opštini, ali prije svega, koji će građanima pružiti najbolju uslugu dok borave u prostoru EPCG.

Podsjećamo, da je naša kompanija podržala inicijativu o premještanju naplatnog punkta EPCG iz prostora Hadži Hasan džamije u Pljeviljima, i očekuje se da u najkraćem roku bude postignut dogovor izhmedju CEDIS-a, u čijem je vlasništvu ovaj objekat, Opštine Pljevlja i Islamske zajednice,  a rješenje bude na dobrobit svih strana.

Uskoro se očekuje i adaptacija ili alokacija informativno-naplatnih punktova u crnogorskim opštinama u kojima oni nisu na zadovoljavajućem nivou, koji odgovara imidžu najveće nacionalne kompanije.

Izvor: epcg.me

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još