Udruženje boraca NOR-a doniralo sredstva za pomoć opremanju Dnevnog centra

 Udruženje boraca NOR-a doniralo sredstva za pomoć opremanju Dnevnog centra

Udruženje boraca NOR-a Herceg Novi doniralo je Dnevnom centru za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Herceg Novi iznos od 1.300 eura, sa željom da pomognu rad ove ustanove od izuzetnog značaja za grad, saopšteno je oiz press službe Opštine.

Predsjednik Udruženja boraca NOR-a, Đorđe Zloković kazao je da mu je posebno drago što je njihova donacija prihvaćena i nada se da će ona doprinijeti radu Dnevnog centra. Kako je objasnio, Udruženju boraca uvijek su otvorena vrata Opštine Herceg Novi, zbog čega su osjećali obavezu da tu podršku uzvrate i odlučili da to bude kroz pomoć opštinskoj ustanovi koja brine o najranjivijim sugrađanima.

Nije veliki novac, ali velika je naša želja da posjetimo taj Centar i da nastojimo da do kraja godine bar još jednom pomognemo toj djeci i osoblju koje ulaže dosta truda“, rekao je Zloković.

Potpredsjednica Opštine i koordinatorka kompletnog projekta izgradnje novog objekta Dnevnog centra, Vesna Samardžić izrazila je zadovoljstvo ovom donacijom i željom Udruženja boraca da pomogne Dnevnom centru, prepoznajući njegov značaj.

„Donacija će dosta značiti za opremanje objekta, u susret njegovom otvaranju koje se očekuje narednih dana. Ova sredstva biće dragocjena pomoć za funkcionisanje Dnevnog centra“, kazala je Samardžić.

Ona je dodala da je svaka pomoć dobrodošla i pozvala sve koji su u mogućnosti da se vode primjerom koji je dalo Udruženje boraca NOR-a. Kako je poručila, svaka donacija pomaže boljem opremanju novog objekta Dnevnog centra, a na taj način i ugodnijem boravku korisnika i kvalitetnijim uslovima za rad osoblja.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još