U posjeti Crnoj Gori urednici vodećih medija iz Srbije

 U posjeti Crnoj Gori urednici vodećih medija iz Srbije

Foto: NTO CG

Iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore saopšteno je da su, u studijskoj posjeti našoj zemlji, urednici najznačajnijih medija iz Srbije od 12. do 18. jula.

Kajko saopštavaju iz NTO, dugogodišnja uspješna saradnja koju imaju sa medijima iz Srbije, rezultirala je obostranom željom da ovog ljeta urednici, letom nove nacionalne avio kompanije Air Montenegro, posjete Crnu Goru i uživaju u turističkoj ponudi primorskog regiona.

Za posjetioce je, u organizaciji predstavnika nacionalne i lokalnih turističkih organizacija Tivta, Budve, Kotora, Bara, Ulcinja i Herceg Novog, pripremljen raznovrstan program obilaska, a biće upriličeni i susreti sa predstavnicima hotelsko-turističke privrede, između ostalih: HG Budvanska Rivijera, The Chedi Luštica Bay, Lazure Marina & Hotel, Blue Kotor Bay, Nikki Beach Montenegro i drugi.

Posjeta vinarijama, plažama, krstarenje crnogorskom obalom, degustacija mediteranske kuhinje, samo su neke od aktivnosti koje će urednici RTS-a , TV NOVA S , K1 TV, Tanjuga, B92, Politike, BETE, Color Press grupe i Ringier-a, imati priliku da dožive u našoj destinaciji a prisustvovaće i svečanom otvaranju ovogodišnjeg multimedijalnog festivala Barski ljetopis. Nadamo se da će ponijeti najljepše impresije iz Crne Gore, saopštavaju iz NTO CG.

Pored ovoga, tokom studijske posjete biće upriličen i susret urednika sa direktoricom NTO CG dr Anom Tripković Marković i direktorom nacionalne avio kompanije Air Montenegro Predragom Todorovićem.

Ne treba posebno naglašavati da je turistima iz Srbije Crna Gora jedna od omiljenih destinacija za odmor, a da će oni biti među najbrojnijima očekuje se i ovog ljeta.

Podsjetimo, zbog velikog interesovanja putnika, Air Montenegro je nedavno uveo 60 dodatnih letova tokom jula i avgusta na liniji između Tivta i Beograda.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još