Trojke iz filma “Dara iz Jasenovca“ kod predsjednika Opštine

 Trojke iz filma “Dara iz Jasenovca“ kod predsjednika Opštine

Trenutno najmlađi glumci iz Herceg Novog, Jakov, Simon i Luka Šaranović, koji su tumačili lik malog Buda u filmu „Dara iz Jasenovca“, posjetili su danas Opštinu Herceg Novi, gdje su ih primili predsjednik Stevan Katić, predsjednik lokalnog parlamenta Nikola Samardžić, potpredsjednica Opštine Vesna Samardžić i šefica Kabineta predsjednika Dragana Stanišić.

Kako je saopšteno iz press službe Opštine, u pratnji njihove majke Marije i prijateljice Milice Klisure, mlada glumačka ekipa odmah je iskazala visok nivo kreativnosti upotrebom drvenih bojica i flomastera, dok su sagovornici odrasle dobi razgovarali o toku snimanja filma i izazovima koje je ono iziskivalo.

Kako je Marija istakla, Jakov, Simon i Luka su imali po dvije godine kada je snimanje filma počelo, a bilo je iznimno bitno snimati scene efikasno – jer mladi glumci rastu i počinju im se razvijati govorne vještine. Ona se zahvalila na prijemu kod predsjednika Opštine, za koji kaže da ih je prijatno iznenadio.

Predsjednik Katić istakao je zadovoljstvo današnjim prijemom mališana – glumačkih zvijezda, uz naglasak da su građani Herceg Novog ponosni na njih i njihov angažman u filmu „Dara iz Jasenovca“. Njima su danas uručeni i pokloni, uz želju za još više uspjeha u narednim godinama , kako bi ovi sjajni, mladi dječaci u budućnosti postali prave filmske zvijezde.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još