„Torta za osmjeh“-Manifestacija koju ništa ne zaustavlja

 „Torta za osmjeh“-Manifestacija koju ništa ne zaustavlja

NVO Omladinski centar iz Herceg Novog organizovala je tradicionalnu manifestaciju „Torta za osmijeh“ za štićenike DD Mladost u Bijeloj.

Akcija doniranja torti upriličena je prvi put u izmijenjenim okolnostima, kako bi se ispoštovale važeće epidemiološke mjere, a djeca u potpunosti zaštitila od eventualnog širenja koronavirusa.

Manifestacija je nakon dugo godina okupila samo lokalne donatore, s obzirom na zabrane kretanja i okupljanja, pa su izostale torte brojnih prijatelja iz drugih država.Na adresu Doma stiglu su 52 torte, rekao je predsjednik NVO Omladinski centar, Milijan Mijović:

„Akcija je organizovana tako da su se torte donosile do kapije Doma i odlagale u prostorijama obližnjeg hotela Jadranska straža, tako da su djeca bila zaštićena od konatakata sa donatorima. Odaziv je bio sjajan s obzirom na okolnosti i činjenicu da smo ove godine vijest o akciji objavili samo za Herceg Novi. Stigle su 52 torte naših prijatelja, jedna torta dopremljena nam je iz Tivta. Na žalost, izostalo je tradicionalno druženje uz nastup klape Stari kapetan, ali djecu se već raduju tortama i po završetku akcije, torte nosimo u zgradu Doma, na degustaciju“, rekao je Mijović.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još