Teška saobraćajna nesreća u Sutorini – četvoro teže povređenih

 Teška saobraćajna nesreća u Sutorini – četvoro teže povređenih

Foto: CDM

Šest osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 1 sat nakon ponoći dogodila na magistrali u Sutorini u blizini Tehnomaksa

Do nesreće je došllo kada su se direktno sudarila dva putnička vozila marke Volkswagen Passat.

Kako saopštavaju iz MUP-a, VW Passat registracije HN BE 989, kojim je upravljao devetnaestogodišnji Ž.Č iz Herceg Novog, a koji se kretao iz pravca Igala ka Sutorini, iz zasad neutvrđenih razloga, prešao je u suprotnu kolovoznu traku i udario u takođe VW Passat registracije HN AM 720 koji se kretao iz pravca Sutorine ka Igalu i kojim je upravljao 23-ogodišnji Đ.B iz Herceg Novog.

Ž.Č. je zadobio povrede opasne po život i transportovan je u Klinički centar Crne Gore a teške tjelesne povrede zadobile su njegove saputnice, koje su 2004 i 2003.godište i drugi vozač Đ.B. koji su hospitalizovani u Specijalnoj bolnici Vaso Ćuković u Risnu. Lakše su povređeni S.S. (2004.) iz i N.A. (2009.) iz Herceg Novog.

Zbog uviđaja koji su obavljali dežurni Osnovni državni tužilac i saobraćajne patrole i kriminalističkog tehničara CB HN, saobraćaj je na ovoj dijelu magistrale bio u prekidu do 3:30.

Foto: CDM

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još