SRETNU I ZDRAVU NOVU ŽELI VAM PORTAL NOVI!

 SRETNU I ZDRAVU NOVU ŽELI VAM PORTAL NOVI!

Foto: freepic.com

Svi ćemo se jednoglasno složiti – konačno! Konačno je otkucala ponoć. Konačno smo se oprostili od jedne od najgorih godina koje pamtimo u skorije vrijeme i ušli u novu 2021. – godinu kada se ponovo nadamo i želimo da nam donese boljitak na svim poljima.

Godinu za nama obilježili su sve sami problemi, od zdravstvenih preko životnih i političkih do prirodnih. Skoro da nije bilo ružne stvari koja nam se nije desila i baš zato se više nećemo osvrtati na nju. Dosta nam je. U prvim satima nove godine odmah se okrenimo optimizmu i nadajmo se da je sinoć kada je otkucala ponoć sve ružno čime nas je obasipala 2020-a godina počelo da ostaje iza nas. Nadajmo se i želimo da se nekako za sve nas simbolično tačno u ponoć okrenuo novi list.

I zato neka novih 365 dana naših života postane 365 novih dobrih prilika. Neka Vam svi dani budu prepuni zdravlja i osmjeha. Neka Vam budu obasipani radošću i ljepotom života. Neka Vam nova godina donese samo sreće i napretka. Neka Vas ispuni mudrošću i novim vidicima. I sjetimo se da uvijek i u svakom trenutku budemo ljudi, da jedni druge podržavamo i pomažemo jer samo tako ćemo ovu godinu učiniti lijepom i sretnom.

SREĆNU, ZDRAVU I USPJEŠNU NOVU 2021. GODINU OD SRCA VAM ŽELI VAŠ PORTAL NOVI!

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još