Saradnja Kluba dobrovoljnih davalaca krvi i Sindikalne organizacije Granične policije

 Saradnja Kluba dobrovoljnih davalaca krvi i Sindikalne organizacije Granične policije

Foto: Klub dobrovoljnih davalaca krvi Herceg Novi

U sali Doma zdravlja Herceg Novi potpisan je memorandum o saradnji između Kluba dobrovoljnih davalaca krvi Herceg Novi i Sindikalne organizacije Granične policije Herceg Novi.

Memorandumom je precizirana saradnja na polju afirmisanja,motivisanja,organizovanja edukativnih radionica,edukaciji i organizovanja akcija dobrovoljnog darivanja krvi kao i drugih oblika društveno korisnog rada.

Predsjednik KDDK Herceg Novi Zoran Srdanović je izrazio zadovoljstvo potpisanim memorandumom i najavio početak jedne uspješne i plodonosne saradnje.

Predsjednik Sindikalne organizacije Granične policije Igor Rmandić je ocijenio da su KDDK Herceg Novi i Sindikalna organizacija Granične policije potpisivanjem ovog memoranduma postavili temelje jedne dugotrajne i uspješne saradnje koja je počela prošle godine organizovanjem prvog memorijala dobrovoljnog darivanja krvi posvećenog tragično preminulom pripadniku Granične policije Milutinu Lekovicu-Leki.

Igor Rmandic je ujedno i najavio drugi memorijal Milutin Lekovic Leka koji će se održati 05.06.2021.god.u plavom salonu PZU Meljine u trajanju od 10-15h.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još