SAJAM PRAKSI I STIPENDIJA ZA STUDENTE

 SAJAM PRAKSI I STIPENDIJA ZA STUDENTE

Studenti završne godine osnovnih studija, specijalističkih, kao i studenti master studija Univerziteta Crne Gore,  do subote 7. novembra, mogu se prijaviti za Sajam praksi I stipendija.Za dvodnevni sajam,11. i 12. novembra, koji će biti organizovan u zgradi tehničkih fakulteta I na Pravnom fakultetu prijavilo se 50 poslodavaca kako bi zainteresovanim studentima  ponudili praksu i stipendije. Organizator je Karijerni centar Univerziteta Crne Gore..

Iako je omogućeno dostavljanje prijava lično u zgradi Rektorata, zbog t novonastale zdravstve situacije organizatori preporučuju zainteresoavnim studentima da formular mogu popuniti  online preuzimanjem sa zvaničnog sajta Univerziteta Crne Gore..

Za prvi dan sajma, 11.novembar, predviđeno je da oko 30 poslodavaca ponudi praksu I stipendije za studente Arhitektonskog, Biotehničkog, Elektrotehničkog, Građevinskog, Mašinskog i Prirodno-matematičkog fakulteta.

Drugog dana sajma, 12. novembra, u holu Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore  studentima Fakulteta političkih nauka, Pravnog i Ekonomskog fakulteta, na Pravnom fakultetu predstaviće se 20 poslodavaca.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još