“PRAVU CG” napuštaju i članovi iz Herceg Novog

 “PRAVU CG” napuštaju i članovi iz Herceg Novog

Član glavnog odbora Prave Crne Gore Dragan Štibohar kao i član inicijativnog odbora Herceg Novi Aleksa Ćekić, sa dijelom članstva napustili su Pravu Crnu Goru Herceg Novi, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Usljed neslaganja sa načinom rada u inicijativnom odboru Prave CG Herceg Novi, kao i nagle promjene kursa u političkim stavovima centrale, dio članova Prave CG ne vidi sebe više u ovoj partijskoj organizaciji.

„Cilj našeg pristupanja Pravoj CG bio je zaštita našeg naroda, afirmisanje ideja pravoslavlja, zalaganje za bolji socijalni status svih građana naše opštine, afirmisanje mladih ljudi bez političkih hipoteka. Sada sa žaljenjem konstatujemo da je Prava CG HN postala sušta suprotnost svoje izvorne ideje. U toj suprotnosti nema razumne granice pa su doskorašnji tlačitelji pravoslavnog naroda nekim čudom postali rukovodeći kadrovi inicijativnog odbora Prava CG HN. U cijeloj opštinskoj strukturi podržanoj iz centrale jedini i dominantni vrijednosni moto je postao LIČNI INTERES! Stoga i ne čudi što i u drugim gradovima dolazi do masovnog napuštanja članstva Prava CG“, kaže se na kraju saopštenja.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još