Prava Crna Gora i „Glas za naš Novi“ zajedno na izborima

 Prava Crna Gora i „Glas za naš Novi“ zajedno na izborima

Foto: Prava CG

Prava Crna Gora i grupa građana „Glas za naš Novi“ potpisali su memorandum o saradnji i zajedničkom nastupu za predstojeće lokalne izbore u Herceg Novom koji se održavaju 9. maja, a potpisivanju memoranduma prisustvovao je i predsjednik Prave i poslanik u Skupštini Marko Milačić, saopštili su iz ove partije.

Prvi čovjek Prave Crne Gore Herceg Novi Milan Zarić i ugledna doktorica Ljiljana Bojanić, koja je na čelu grupe građana „Glas za naš Novi“ istakli su zadovoljstvo što Herceg Novi ovim dobija novu, jasnu i čistu političku snagu.

„Ponosan sam što je grupa uglednih Novljanki i Novljana okupljenih u okviru organizacije „Glas za naš Novi“ prepoznala kvalitet, snagu i ideju Prave Crne Gore i pristupila našoj partiji u ovoj važnoj političkoj utakmici. Zajedno ćemo još snažnije doprinijeti razvoju Herceg Novog. Pravi Novi – Sloboda u našim rukama, kako je naziv naše liste, unosi novu svježinu u društveno-politički život Novog, baš ono što treba ovom gradu. Ponosan sam što naša lista okuplja mnogo mladih, kvalitetnih i energičnih ljudi koji prvi put ulaze u politiku“, kazao je Zarić.

Dr Ljiljana Bojanić je saopštila da je njihovu organizaciju okupila ljubav prema Herceg Novom i želja da Novi zablista nekadašnjim sjajem:

„Naša osnovna djelatnost zasnivaće se na vladavini prava i principima građanske jednakosti, solidarnosti i međusobnog uvažavanja. Grupa građana „Glas za naš Novi“ je u Pravoj Crnoj Gori prepoznala grupaciju koja je sa sličnim programskim opredeljenjima i zajedničkim ciljem, a to je da Herceg Novi krene putem napretka, da u Novi turisti opet masovno dolaze i da naša omladina ostane tu, u svom gradu“, kazala je Bojanić.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još