Polumatursko veče O.Š.“Ilija Kišić“

 Polumatursko veče O.Š.“Ilija Kišić“

„Bili ste sjajni“ riječi su direktorice O.Š. „Ilija Kišić“ Snežane Mirković koje su sinoć značile puno svršenim osnovcima, roditeljima i nastavnicima.

-Nadam se da smo vas za taj svijet pripremili ili da smo vam olakšali buduće korake. Voljela bih da ste odrastajući u roditeljskom naručju, a obrazujući se u našoj školi, naučili šta su prave vrijednosti. Učili smo vas da budete iskreni, kako prema sebi, tako i prema drugima. Učili smo vas da gradite samopouzdanje i da se pred prvom preprekom ne obeshrabrite, jer je to samo jedna, a biće ih još. To nije razlog da sagnete svoju glavu jer svijet treba da nosite u svojim očima. Takmičite se sa sobom i uvijek budite bolji od onoga što ste bili juče. Naučili smo vas, kada nešto iskreno želite, to je dostižno. Zato se budite sa željom da uspijete i ne zaboravite na najvažniju lekciju u životu, a to je da biti i ostati dobar čovjek“, istakla je direktorica, pozdravljajući još jednu generaciju osnovaca.

Iako je i ova godina počela neizvjesno kako će polumaturanti i maturanti završiti svoju fazu školovanja, njihovo najdraže veče je organizovano. Mnoge djevojčice prvi put obule su štikle i svečane haljine, a dječaci kravate. Korak su se primakli svijetu odraslih . Želimo im puno zdravlja i uspjeha na toj stazi.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još