Policija kontroliše i kažnjava ugostitelje zbog nepoštovanja mjera

 Policija kontroliše i kažnjava ugostitelje zbog nepoštovanja mjera

U pojačanim kontrolama međugradskog saobraćaja i upravljanja vozilima pod dejstvom alkohola, te poštovanja epidemioloških mjera hercegnovska policija je minulog vikenda lišila slobode tri lica zbog prekomjernog alkohola u krvi. Podnijeta je i jedna krivična prijava zbog kršenja zabrane kretanja poslije 22 časa.

Na Toploj su policijski službenici uočili da ugostiteljski objekat “Tri šešira” radi nakon 22 časa. Biće podnijete krivične prijave protiv vlasnika lokala i tri lica koja su se nalazila u objektu, potvrdio je rekao nam je komandir Stanice policije u CB Herceg Novi, Dejan Ostojić.

To je, inače i prva kazna za ugostitelje, nakon što im je prije 4 dana ponovo i dozvoljen rad uz strogo poštovanje epidemioloških mjera, kazao nam je Ostojić.

Policija pruža asisitenciju komunalnoj i turističkoj inspekciji tokom kontrole epidemeiloških mjera u lokalima. I do sada nije bilo kazni zbog toga što je za stolovima više od dvije osobe, te neme propisanog razmaka mobilijara, a moglo se, ipak, uočiti ovih dana.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još