Pametne table za dvije osnovne škole

 Pametne table za dvije osnovne škole

Do kraja školske godine ostala su još četiri radna dana. Učenici mlađih razreda dobijaju darove, a stariji đaci iz dvije osnovne škole: „Ilija Kišić“ I „Orjenski bataljon“ dobili su pametne table koje pružaju mogućnost dodatnog rada sa talentovanim učenicima na moderan i kreativan način. U školi na Toploj pametnu tablu namijenili su za nastavu matematike i biologije, dok će u školi u Bijeloj koristiti za kabinet hemije.

Iz tog predmeta đaci naše škole su godinama državni prvaci.Pametna tabla služi kao elektronski dnevnik, ne samo kao alat za pripremu jednog časa. Istraživali smo kako se može koristiti. Dobili smo niz ideja na koji način možemo iskoristiti tu tablu. Čim se nastavnici edukuju, trudićemo se da se i na ostale proširi edukacija kako bi što više nastavnika moglo da je koristi uz određeni plan“, rekla je za Portal Novi direktorica Osnovne škole „Orjenski bataljon“ Jarmila Radović ističući zadovoljstvo što je opština prepoznala potrebu da se i na ovaj način unaprjeđuju znanje i vještine učenika.

-Pametna tabla je prilika da talentovani đaci dobiju šansu da istražuju, i sa nastavnicima edukuju u njenom svestranom korišćenju“, naglasila je Radović.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još