Online radionica “Neka posao pronađe tebe” 29. i 30. marta

 Online radionica “Neka posao pronađe tebe” 29. i 30. marta

Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Heceg Novi poziva studente i srednjoškolce da učestvuju u online radionici “Neka posao pronađe tebe”, koja će biti organizovana u saradnji sa Centrom za omladinsku edukaciju, u okviru  LAP za mlade Opštine Herceg Novi i dio je projekta Evropskа omladinskа karticа (EYCA).

Radionicu će držati karijerni konsultant i izvršna direktorica kompanije “Minuta do posla”, Bojana Perović, u ponedjeljak i utorak, 29. i 30. marta, u 18 časova.

Prvog dana rada, Perović će objasniti značaj kreiranja savremenog CV-ja, kako napisati motivaciono pismo koje vodi do intervjua, kako optimizovati Linkedin profil tako da privuče poslodavce i kako se pripremiti za razgovor za posao. Narednog dana, mladi će slušati o završnoj fazi intervjua i pregovaranju plate, i imati priliku da se uvjere kako sve to izgleda u praksi i dobiti feedback profesionalnog regrutera.

Edukativna radionica će se, u skladu sa epidemiološkim prilikama, realizovati putem Zoom platforme, a neophodno je prijaviti se putem linka.

Ovo je još jedna u nizu radionica koje Sekretarijat za kulturu i obrazovanje realizuje u sklopu projekta Evropske omladinske kartice, koji se  sprovodi u Herceg Novom  pod pokroviteljstvom Opštine i tog Sekretarijata, u saradnji sa NVO Centar za omladinsku edukaciju i Upravom za sport i mlade.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još