One&Only u Kumboru, na prvi dan proljeća, ugostiće novinare i turoperatore

 One&Only u Kumboru, na prvi dan proljeća, ugostiće novinare i turoperatore

Foto: Share Montenegro

Prvi One&Only u Evropi u Kumboru, otvoriće vrata 21.marta. Najmodernija destinacija na Jadranu, o kojoj pišu brojni svjetski mediji, nedavno je uposlio 200 radnika, raznih struka.

Zvaničnim otvaranjem rizort će prvo ugostiti predstavnike stranih medijia i travel agente i sve one koji će na najbolji način promovisati One&Only Portonovi, kako bi već od 1.maja svi koji žele mogli da uživaju u rizortu poručuju iz One & Only Portonovi rizorta.

Na tačan datum prijema prvih turista utiče situacija sa virusom ali se nadaju velikoj vakcinaciji u Evropi, Velikoj Britaniji, Americi i Rusiji, kao i u zemljama okruženja, te da će posjeta, ipak, biti dobra.

U kompaniji su u toku treninzi za preko 70 odsto zaposlenih iz Crne Gore, koji vode profesionalci iz oblasti turizma, hotelijerstva i ugostiteljstva.

Čitav Portonovi, vrijedan oko milijardu eura, dizajniran po ugledu na arhitektonski stil i impresivne razmjere starih venecijanskih palata, postaje istovremeno sinonim za nautičku oazu s 238 vezova, sa brojnim unutrašnjim i vanjskim bazenenima.

One&Only Private Homes će ponuditi pristup privatnoj pješčanoj plaži i pristaništu, individualnim bazenima i venecijanskim dvorištima. Zainteresovani će moći da kupe vilu u tom kompleksu.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još