Od danas ponovo ograničen rad sa strankama u Opštini Herceg Novi

 Od danas ponovo ograničen rad sa strankama u Opštini Herceg Novi

Portal Novi

Shodno Naredbi predsjednika Opštine Herceg Novi Stevana Katića, rad sa strankama u zgradi Opštine nastavlja se od danas, 14. decembra.

Građanski biro Opštine Herceg Novi će biti otvoren za prijem građana svakog radnog dana od 07.30 do 15 sati. Šalter Sekretarijata za finansije i lokalne javne prihode sa strankama će raditi radnim danima od 08 do 13 sati.

Posebno će se voditi računa o broju stranaka koje mogu biti primljene u službene prostorije, na način da istovremeno u prostoriji ne može biti više od dvije stranke.

Što se tiče ostalih organa i službi lokalne uprave, prijem mora biti prethodno zakazan telefonskim putem ili elektronskom poštom. Svi građani koji radi ostvarivanja svojih prava moraju lično posjetiti prostorije lokalne samouprave, u obavezi su da poštuju mjere i preporuke nadležnih organa i Instituta za javno zdravlje, a to su nošenje zaštitne maske, dezinfekcija ruku i poštovanje fizičke distance.

Svim zaposlenima i strankama će na ulazu u zgradu Opštine biti izmjerena tjelesna temperatura beskontaktnim toplomjerom, što je praksa koja se sprovodi već neko vrijeme. Onima sa povišenom tjelesnom temperaturom neće biti dopušten ulazak u zgradu Opštine Herceg Novi.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još