Novska lista predala izbornu listu, nosilac dr Savo Marić

 Novska lista predala izbornu listu, nosilac dr Savo Marić

Novska Lista je danas u 13 časova Opštinskoj izbornoj komisiji prva predala listu kandidata za odbornike za predstojeće lokalne izbore koji će se u Herceg Novom održati 09. maja ove godine.
Listu čini 35 ravnopravnih kandidata, uglednih Novljana, zaljubljenika u svoj grad, oba pola i različitih starosnih dobi.

Izborni slogan „Naš grad, naš brod“ već je zaživio u narodu i oslikava kako našu privrženost mjestu u kojem živimo tako i kulturu i originalnost naše političke borbe.

Uz listu kandidata i potrebnu dokumentaciju, Novska Lista je predala i 1300 potpisa podrške naših sugrađana, što je više od ukupnog broja glasova koje je Novska Lista osvojila 2017. godine.

Ova brojka jasno govori o povjerenju koje Novska Lista uživa u narodu, i o činjenici da je ideja nezavisne liste koja se bori isključivo za interes svog grada i dalje u nezaustavljivom usponu. Potpisi podrške svjedoče i o kvalitetnom radu Novske Liste tokom prvog mandata u gradskoj upravi.

Listu kandidata za odbornike predvodi, kao i do sada, dr Savo Marić, a slijede ga Miloš Konjević, Olivera Doklestić, Jovan Subotić, Jasmina Konjević, Stefan Vukićević, Ana Šojić, Zoran Lepetić, Aleksandar Škobalj, Dragana Stanišić, Gordana Porobić Krcunović, Slavko Todorović, Milan Migo Dakić, Vladislav Velaš i Ana Dabović.

Na izbornoj listi su i Petar Kovačević, Darija Banićević, Željko Bajčeta, Marija Čvoro, Aleksandar Mandić, Adrijana Kovačević, Mićo Beko, Gordana Komljanović, Darko Klasić i Milutin Govedarica.

Listu zaokružuju Marko Damjanović, Marijana Davidović, Simo Vlaović, Miloš Laban, Svetlana Radmilović, Ilija Vučković, Jelena Jelić, Đorđe Stanojlović, Saša Đorđević i Jovanka Stojanović.

Programska načela Novske Liste ostaju ista i sprovodićemo ih dosljedno kao i tokom čitave decenije postojanja. Borba za decentralizaciju vlasti, povećanje ingerencija lokalnih samouprava i ostanak finansijskih sredstava u našoj Opštini. Opredijelili smo se za kreiranje zdravog poslovnog ambijenta i stvaranje preduslova za ekonomski i društveni razvoj. Samo tako ćemo u grad privući velike investicije i nastaviti strategiju razvoja mikroprojekata i elementarne infrastrukture.

U Herceg Novom novskim dobrima moramo upravljati mi sami, i na dobrom smo putu da uz podršku građana to i ostvarimo.
Naš grad, naš brod!

S ljubavlju, vaša Novska Lista

Politički marketing

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još