Novinari iz Banja Luke u posjeti Boki

 Novinari iz Banja Luke u posjeti Boki

Predstavnici najznačajnijih medija/televizija RTRS, ATV, ELTA TV, RTV i BN i portala Mondo iz Republike Srpske borave tokom vikenda u Crnoj Gori, u organizaciji NTO i nacionalne avio kompanije Air Montenegro.

Oni su kako navode iz NTO doputovali u Crnu Goru novim letom kompanije Air Montenegro na relaciji Banja luka – Tivat, koji je uveden 27. juna.

„Nakon uspješne promocije destinacije, koju je NTOCG organizovala početkom juna u Banja luci i Bijeljini, biće ovo odlična prilika da se novinari, kroz obilazak primorskog regiona, upoznaju sa bogatom i raznovrsnom ponudom Budve, Kotora i Tivta i da svojim gledaocima i čitaocima prenesu dah ljeta i ljetnju atmosferu iz ovih primorskih destinacija“, kažu u NTO.

Danas će obići neke od najljepših i najprepoznatljivijih lokacija u Tivtu i Kotoru: Ljetnjikovac Buća, marina Porto Montenegro, Stari grad u Kotoru i dr.

Turisti iz Republike Srpske rado su viđeni gosti na crnogorskom primorju, a ovog ljeta, imajući u vidu uspostavljanje direktne avio linije iz Banja Luke ka Tivtu, očekuje se rast turističkog prometa sa ovog važnog regionalnog tržišta.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još