Novi red vožnje gradskog prevoznika. I dalje bez kružne linije

 Novi red vožnje gradskog prevoznika. I dalje bez kružne linije

Gradski prevoznik Blue Line objavio je novi red vožnje koji će važiti od danas do 31. juna ove godine. Osim glavne gradske i prigradskih linija, autobus na kružnoj liniji Igalo – Meljine – Igalo još ne saobraća.

Autobus na najfrekventnijoj liniji Igalo – Kamenari – Igalo saobraćaće uobičajeno na svakih pola sata. Po novcom redu vožnje, prvi polazak je iz Igala kod hipermarketa VOLI su u 5.30 h a posljednji u 23.05 h. Prvi polazak iz Kamenara je u 5.20 h a posljednji u 23.50 h.

Nedjeljom nijedan autobus neće saobraćati ka Kruševicama, Vrbanju, Prijevoru, Mojdežu i Njivicama, izuzetak je Sutorina.

Novim redom vožnje, međutim, neki građani nisu zadovoljni.

Gospođa Anka, koja redovno koristi usluge prrevoza Blue line, kaže da je razočarana izostankom kružne linije.

„Jako sam razočarana. Stvarno više ne vidim smisla da se kružni ne vrati. Meni lično ta linija jako puno znači, ponekad čak i više nego ova glavna do Kamenara.“

Slično mišljenje ima i Marko:

„Tako im je kad imaju monopol. Ja se sjećam dobro nekada Admirala. Poludjeli su što im je kupio putnike. E pa to se zove konkurencija, gospodo, ali ovdje se ne zna što je to.“

Uprkos ne baš blagonaklonom mišljenju nelkih građana, red vožnje je tu i takav kakav je, a možete ga vidjeti na fotografiji.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još