Nastavljeni radovi na kolektoru u Drenoviku

 Nastavljeni radovi na kolektoru u Drenoviku

Mještani Drenovika ovih dana izrazili su negodovanje jer nedugo nakon početka radova na izgradnji trase kanalizacionog kolektora, radnika na gradilištu nije bilo danima, zbog čega su posumnjali da je iz nekog razloga došlo do obustave radova.

Kako objašnjavaju nadležni, razloga za zabrinutost nema, jer su radovi obustavljeni na desetak dana zbog Uskršnjih praznika a nastavljeni su juče i prema planu, trebali bi biti gotovi do kraja ovog mjeseca.

Kako je našem portalu potvrdio jedan od stanovnika Drenovika, koji nije želio da ga imenujemo, radnici zaista jesu na terenu i, kako kaže, čini se da će rok biti ispoštovan.

„Ne razumijem se profesionalno u ovaj posao, ali koliko mogu vidjeti stvarno mi se čini da će sve biti gotovo na vrijeme. Konačno da se ovaj problem riješi jer više nije bilo moguće izdržavati.“ – kaže naš sagovornik i dodaje:

„Blo je problema, kolima se nije moglo do kuća, haos je bio ali neka. Nikome nije žao i nije nam nikome bio problem da se malo pomučimo kad znamo da će ovaj ogromni problem napokon biti riješen.“

Podsjetimo, MZ Igalo je počela izgradnju kanalizacionog kolektora u aprilu. Vrijednost radova za trasu dužine 152 metra je oko 15 000 eura koje će biti finansirano iz prihoda Mjesne zajednice, donatora i privrednika.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još