Hrvatsko nacionalno vijeće i amatersko kazalište:“Slogom ka pobjedi pred razornim silama prirode“

 Hrvatsko nacionalno vijeće i amatersko kazalište:“Slogom ka pobjedi pred razornim silama prirode“

Foto:gosucker.com

Porukom potpore „Slogom ka pobjedi pred razornim silama prirode“,Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore skupa sa svojim amaterskim kazalištem, šalje prvu donaciju stradalnicima u Petrinji, Sisku i okolici – kaže se u saopštenju Hrvatskog nacionalnog vijeća.

„Razorne su sile prirode, ali čovjek u slozi i ljubavi uvijek pronađe put za pobjedu!“ – poručuju članovi Amaterskog kazališta Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore građanima Hrvatske.

Uz prikupljenu pomoć u hrani i odjeći AK HNV-a izražava duboku žalost i sućut obiteljima nastradalih u razornom potresu koji je zadesio Hrvatsku.

„Uz vas smo mislima i svim srcem. Dijelimo tugu, strah i neizvjesnost sa svim građanima Hrvatske i, bez obzira na fizičku udaljenost, naša iskrena ruka solidarnosti neka ulije nadu i ustrajnost u ovim teškim vremenima.“ poruka je članova Amaterskog kazališta Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore i Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore.

Također, Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore poziva sve ljude dobre volje da se pridruže HNV-u u akciji prikupljanja novčanih sredstava za stradale u potresu u Hrvatskoj, kako bismo im,  pored moralne potpore, doniranih sredstava u odjeći i hrani, pružili i izvjesnu novčanu pomoć.

Novčane donacije mogu se uplatiti na sljedeći broj žiro-računa Hrvatskoga nacionalnog vijeća u Crnoj Gori: 530-15509-46, s obaveznom naznakom ,,za Petrinju“ ili ,,za pomoć Petrinji“.

Akcija prikupljanja novčane pomoći traje do 15. 1. 2021.

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore unaprijed zahvaljuje svima koji su izvršili uplate, te ljudima dobre volje koji će se pridružiti ovoj humanitarnoj akciji u ovom teškom trenutku za građane stradalih područja Hrvatske – zakljuluje se u saopštenju.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još