Gradski prevoz Blue line od danas novi red vožnje, putnici negoduju

 Gradski prevoz Blue line od danas novi red vožnje, putnici negoduju

Autobusi preduzeča “Blue line”koji  prevoze putnike u gradskom i prigradskom saobraćaju od danas  će  voziti po novom redu vožnje zbog poštovanja mjera NKT. Tako je prvi polazak iz Igala jutros bio u 5 sati i 30 minuta, dok će posljednji biti večeras u  20 časova. Iz Kamenara je jutarnji polazak u 5 sati i 20 minuta a večernji, posljednji, u  20 sati i 50 minuta. Vikendom su polasci na sat. Tako iz Igala kreće  prvi u 5 i 20, potom od 6 časova svaki sat, a iz Kamenara u 10 minuta do 6 sati i tako do 20 sati i 50 minuta. Kružna linija Igalo-Meljine još neće saobraćati, saopštili su iz preduzeća Blue line.

Putnici kopji svakodnevno koriste ovaj prevoz duž rivijere nezadovoljni su takvom odlukom preduzeća. Jedna od njih, Lela, kaže da ne zna kako će iz Meljina doći kući u Bijelu, gdje živi, ako radi do 22 sata.

-Plate su tolike da se prehranimo i na rate platimo komunalije, o taxi prevozu i ne pomišljam. Jutros je prvi dan ove odluke, pa ćemo čuti što poslodavac kaže na tu mjeru. Možda se i on prilagodi, pa radno vrijeme bude kraće, kaže naša sagovornica zabrinuta da ne ostane bez posla bez toga.

Komentari i drugih putnika bili su slični.

Nevenka radi u butiku koji će, kaže, poštovati mjere, ali od zatvaranja objekta do dolaska na autobusko stajalište treba joj više od deset minuta, pa se plaši da neće sve postići.

Da li će jedini gradski i prigradski prevoznik u gradu promijeniti već napravljeni red vožnje ostalo je da vidimo, jer primjena teče od danas.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još