Glavni grad donirao bijelu tehniku Dječijem domu „Mladost“

 Glavni grad donirao bijelu tehniku Dječijem domu „Mladost“

Glavni grad donirao je Dječjem domu Mladost u Bijeloj po pet šporeta, kombinovanih frižider-zamrzivača, mašina za veš, suđe i sušenje veša.

Donaciju su uručili zamjenica gradonačelnika Slađana Vujačić i sekretar Sekretarijata za socijalno staranje Ivan Terzić. Oni su se tim povodom danas sastali sa rukovoditeljkom Službe servisa podrške u Dječjem domu Mladost Sanelom Josipović.

“Glavni grad je uoči 19. decembra uručio donaciju štićenicima Dječjeg doma Mladost u Bijeloj kada je menadžement ove ustanove najavio da planiraju osnaživanje domskih zajednica, ne bi li na taj način štićenike doma pripremili što bolje za samostalan život, te da im je za takvo nešto između ostalog potrebna i bijela tehnika. Glavni grad je odlučio da odmah odgovori tom zahtjevu i donirao je neophodnu opremu, smatrajući da će to značajno unaprijediti rad ove institucije i stvoriti uslove domskih zajednica, ali i što je važnije štićenike pripremiti za samostalan život kroz sticanje zdravih radnih navika tokom odrastanja”, rekli su u Glavnom gradu.

Izvor: CDM

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još