Fuad Agić dobio još jedan mandat predsjednika Mjesne zajednice Igalo

 Fuad Agić dobio još jedan mandat predsjednika Mjesne zajednice Igalo

Na izbornoj Skupštini mjesnog udruženja penzionera Igalo izabran je dosadašnji predsjednik Fuad Agić, dok će funkciju potpredsjednika obavljati Vukota Ivković. Izabran je i Upravni odbor od devet članova.

Predsjednik Agić zahvalio se na povjerenju i podsjetio da Mjesno udruženje penzionera Igalo ima oko 900 članova, od kojih 130 primaju humanitarnu pomoć. I u narednom četvorogodišnjem periodu brinuće posebno o penzionerimna sa malim primanjima, rekao je za naš portal Agić napominjući da su 2020. godine iz sredstava humanitarne pomoći za 27 penzionera izdvojili od 30-50 eura, u ukupnom iznosu od 740 eura.

„Za tekuću godinu planirali smo prihod od 8.500 eura,od zakupa bifea u Mjesnoj zajednici Igalo. No, kako je zbog korone bife zatvoren, ostvarenje plana zavisiće od donacija Opštine, opštinskih preduzeća i članarina“, naglasio je Agić. On je istakao da će i u narednom periodu u saradnji sa Crvenim krstom ili Opštinom obezbijediti dodatna sredstva.

Upravni odbor Mjesnog udruženja penzionera Igalo inicirao je da se Fuadu Agiću na nivou Saveza penzionera Crne Gore dodijeli novčana nagrada za dugogodišnji rad u udruženju panzionera.

Kosti Nedoviću i Dušanu Kneževiću dodijeljene su i dvije zahvalnice članovima udruženja za dosadašnji rad.

Na narednoj sjednici Upravnog odbora konstituisaće komisije za finansijsko materijalno poslovanje, odmor i rekreaciju i humanitarne potrebe.

Za predsjednika Opštinskog udruženja penzionera predložen je dosadašnji predsjednik, Aleksandar Aco Radulović, koji je sa Agićem, predložen da budu članovi Skupštine penzionera Crne Gore.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još