Direktorka Instituta Dr Simo Milošević: Netačni navodi Pokreta za promjene

 Direktorka Instituta Dr Simo Milošević: Netačni navodi Pokreta za promjene

Foto:portalnovi.me

Na navode Pokreta za promjene da je u Herceg Novom alarmantna situacija sa koronom te da u gradu postoji bolnica Meljine sa dva prazna odjeljenja i Institut Simo Milošević sa praznim kapacitetima u prvoj fazi i dva prazna krila u drugoj fazi, te da su na više molbi ljekara Doma zdravlja Herceg Novi, da im se za oboljele gradjane ustupe kapaciteti gdje bih ih dom zdravlja opremio za potrebe liječenja potrebnim osobljem za njegu, direktorka bolnice Mihajlović-Elez i direktor Insituta Simo Milošević, Rajović, odbile su Dom zdravlja”, saopštenjem su se oglasili iz Instituta dr Simo Milošević:

Foto: portalnovi.me

-Na objavljen tekst »Ministarstvo da reaguje, situacija u Herceg Novom je alarmantna« duzna sam da izjavim da Institut  »Dr Simo Milosevic« a.d. Igalo niko nije kontaktirao za ustupanje kapaciteta, nismo imali niti usmene niti pismene zahteve. Zato konstatacija da smo odbili Dom zdravlja  Herceg  Novi  je potpuno netacna.

Jedini sastanak koji smo imali na tu temu je bio sa  predstavnicima Kriznog medicinskog staba CG kome Je prisustvovala Direktor sektora medicine  Instituta  Igalo  dr Marina Delic i u potpunosti smo ispostovali smemice  koje  su nam date.

Smatram da je ova Izjava »Pokreta za promjene« krajnje zlonamema i netacna jer Institut Igalo a.d. nikada nije odbio da pomogne gradanima i Drzavi Cmoj Gori u skladu sa svojim mogucnostima.

Institut Igalo a.d. je prestao sa radom, svi nasi radnici su na prinudnom odmoru i Objekti Instituta Igalo su zatvoreni“ piše u saopštenju Instituta Dr Simo Milošević.

I      · <,J

,,,-·        . ,, .                       l   r

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još