DF: Boris Seferović odavno nije dio NSD i DF

 DF: Boris Seferović odavno nije dio NSD i DF

Iz političke partije Nove srpske demokratije poručuju da je Boris Seferović iznio niz neistina o toj partiji i Demokratskom frontu, kao i da on odavno nije dio te partije.

“Istine radi, Boris Seferović odavno nije dio NSD i DF. Zapravo, naš opštinski odbor, koji je izabran prije nekoliko mjeseci, nema ga u svom članstvu, a kamoli da je dotični predsjednik istog, jer smo znali i mi i on da na njega ne treba računati ni u našem sastavu, ni u kampanji”, navode oni.

“On je već duži vremenski period tražio politički angažman u nekoj od stranaka izvan DF-a, a očigledno da je cijena tih novih početaka morala da se plati uvredama i neistinama na račun NSD i DF. Mi smo sigurni da naša stranka i DF nijesu ništa izgubili, a da li su nešto dobili oni kod kojih je zaigrao neka oni sami procjenjuju”, kazali su iz ove partije.

“Mi hoćemo da brinemo o interesu građana Herceg Novog, mi vodimo pozitivnu kampanju nenapadanja sa onima sa kojima 10. maja treba da sjednemo i dogovorimo se o novoj vlasti u Herceg Novom. Mi smo sigurni u pobjedu, imamo prave, dobre ljude, program i ideje, imamo rešenja kako da naša opština bude bogatija”, zaključuju oni u svom saopštenju.

Podjetimo, nekadašnji član NSD i DF-a Boris Seferović danas je kazao da je prešao u Demokrate rekavši da već duže vrijeme nije na istom fonu sa NSD i kako mu smetaju “uvrede” te partije na račun Alekse Bečića.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još