Call-centar nacionalne turističke organizacije na raspolaganju turistima i građanima

 Call-centar nacionalne turističke organizacije na raspolaganju turistima i građanima

Foto:bankar.me

Svim turistima koji borave u Crnoj Gori, ali i građanima, za sve informacije, sugestije, pritužbe i pohvale, na raspolaganju je Call centar Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, putem specijalnog broja telefona 080 001 300.

Call centar NTOCG je u potpunosti besplatan za sve pozive koji se obavljaju sa teritorije Crne Gore. Radno vrijeme Call centra je sedam dana u nedelji, od ponedeljka do petka, od 07:00 sati do 20:00 sati, odnosno danima vikenda, od 09:00 sati do 17:00 sati. Pored toga, turisti i građani koji pozovu Call centar NTOCG, van radnog vremena, mogu ostaviti glasovnu poruku, a operater će ih naknadno kontaktirati.

Ono što je novina ove godine je da korisnici imaju mogućnost, da putem Live Chat-a (razgovor uživo), na zvaničnoj stranici NTOCG – www.montenegro.travel, kontaktiraju Call centar i dobiju željene informacije. Pored pružanja preciznih informacija od strane naših operatera, turisti i građani mogu dati svoje sugestije i na taj način aktivno učestvovati na podizanju kvaliteta turističkih usluga u destinaciji. Napominjemo da se svaka primljena sugestija i žalba evidentira pri čemu automatski slijedi faza procesuiranja. Kontaktira se inspekcija ili ustanova koja je nadležna za određenu sugestiju ili žalbu i korisnik ukoliko želi povratnu informaciju informiše se u toku istog ili narednog dana, tako što ponovo kotaktira centralu Call Centra i dežurni operater mu daje povratnu informaciju o ishodu intervencije.

Call centar dostupan je i putem e-mail naloga callcenter@montenegro.travel.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još