Božo Ukropina na čelu OO NSD Herceg Novi

 Božo Ukropina na čelu OO NSD Herceg Novi

Direktor Agencije za gazdovanje gradskom lukom, inžinjer Božo Ukropina, novi je predsjednik opštinskog odbora Nove srpske demokratije u Herceg Novom, saopštili su iz te političke partije.

On je istakao da je velika čast, ali i obaveza, biti na čelu opštinskog odbora najjače vladajuće stranke u Crnoj Gori, i izrazio očekivanje da će NSD, nakon lokalnih izbora, biti glavna politička snaga i u Herceg Novom.

– Kao Novljanin, i kao neko ko želi najbolje svome gradu, želim da poručim da su vrata Nove srpske demokratije otvorena svim našim sugrađanima koji žele da rade na razvoju i boljoj budućnosti Herceg Novog, kako bi naša opština povratila poziciju koja joj pripada i na turističkoj i na kulturnoj mapi Crne Gore – kazao je Ukropina.

On je naglasio da će novi opštinski odbor NSD biti na usluzi svim građanima, i da su u njemu ljudi od ugleda, prepoznati u gradu, spremni da rade za dobro svih.

– Takođe, kao stranka srpskog naroda, NSD će se snažno zalagati za odbranu i očuvanje našeg identiteta i naše SPC – kazao je Ukropina.

On se osvrnuo i na lokalne izbore koji će uskoro biti održani u Herceg Novom i istakao da očekuje pobjedu NSD i njenih koalicionih partnera, kroz jednu pozitivnu kampanju, a nakon toga preuzimanje obaveza i odgovornosti za budućnost Herceg Novog.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još