Božićne čestitke čelnika grada i partija

 Božićne čestitke čelnika grada i partija

Predsjednik Opštine Stevan Katić i predsjednik SO Herceg Novi Nikola Samardžić

-Neka Božić i praznici pred nama budu prilika da se svi zajedno prisjetimo hrišćanskih načela koja se ogledaju u međusobnom poštovanju, razumijevanju i slozi. U godini pred nama svi moramo imati na umu da je očuvanje zdravlja od primarne važnosti, i u tom duhu – volite i čuvajte svoje bližnje, a praznike provedite u krugu svojih najmilijih. Srećan vam Badnji dan i Božić  – poručuju u čestitki predsjednik Opštine Stevan Katić i predsjednik SO Herceg Novi Nikola Samardžić.

OO Demokrata Herceg Novi

Građanima Herceg Novog rimokatoličke vjeroispovjesti čestitamo Badnji dan i Božić, najradosniji hrišćanski praznik, sa željom da svima donese mir,sreću i porodično blagostanje.

Božićni praznik je prilika da se prisjetimo kako se njeguju naše različitosti kroz ljubav,praštanje i vjerski sklad u našem gradu- navodi se u čestitki Opštinskog odbora Demokrata Herceg Novi.

OO SNP

Svim vjernicima koji Božić slave po Gregorijanskom kalendaru želimo da praznike provedu u miru, radosti i duhovnom blagostanju.

Neka vam Božić donese mnogo lične i porodične sreće, zdravlja, uspjeha i napretka-poručuje u čestitki predsjednica OO SNP Herceg Novi, Danijela Đurović.

Novska lista

Svim pripadnicima katoličke vjeroispovijesti od srca želimo srećan Badnji dan i predstojeći Božić.

Neka vam praznici nade, mira i porodičnog zajedništva, donesu obilje zdravlja, radosti i dobra! Vaša Novska Lista!- kače se u čestitki Novske liste.

OO SD

Mir, ljubav i zajedništvo svim pripadnicima katoličke vjeroispovjesti žele Socijaldemokrate Herceg Novi, predsjednica Tatjana Fanfani.

OO SDP

Duh Božića je kroz svoju istoriju simbolizovao dolazak ljubavi, praštanja i zajedništva. Praznici koji predstoje podsjećaju nas da su mir i razumijevanje vrijednosti univerzalnog značaja koji vezuju ne samo porodice već i prijatelje, komšije i narode.

U to ime svim vjernicima rimokatolicke vjeroispovjesti čestitam Badnji dan i Bozić, uz želju za dobro zdravlje, mir, ličnu i porodičnu sreću –  navodi se, između ostalog, u čestitki Dragana Šimraka predsjednika OO SDP-a Herceg Novi.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još