Bokeški forum na izborima u Herceg Novom:Boka nema alternativu

 Bokeški forum na izborima u Herceg Novom:Boka nema alternativu

Foto:Bokeški forum

Podružnica Bokeškog foruma u Herceg Novom održala je inicijalni sastanak na kojem je glavna tema bila početak priprema za izbornu kampanju koja Bokeški forum očekuje u ovom gradu, saopšteno je iz BF.

“Zdrava građanska opcija, oslobođena vjerskih i nacionalnih barijera, te zastupanje lokalnih interesa i ispravljanje brojnih krivih Drina nagomilanih u našem gradu u prethodnom periodu, zvijezde su vodilje naše organizacije. Boka za nas nema alternativu, a bjesomučno sakaćenje svih autentičnih bokeških vrijednosti, devastacija obale i finansijsko maltretiranje Boke i Herceg Novog od podgoričkih birokrata, nešto je protiv čega se svako ko sebe doživljava Bokeljem i prijateljem Boke mora boriti. Bokeški forum ponudiće zdravu alternativu, listu uspješnih ljudi, koji iza sebe nemaju političkih mrlja i afera. Vjerujemo da ćemo i na krilima sjajnog rezultata u Tivtu, u Herceg Novom napraviti rezultat vrijedan svakog respekta”, rekao je predsjednik podružnice BF u Herceg Novom, Luka Radović.

Iz BF su pozvali sve koji mogu da im pomognu, da se jave i kontaktiraju ih putem telefona 069/271-390 ili e-maila: bokeskiforum.hn@gmail.com .

Članovi Inicijativnog odbora su: Slavka Vuletić, Krsto Matović, Slaven Kelava, Uroš Vidaković, Milorad Skodnik, Irena Racković, Milovan Bugarčić, Mitar Zloković, Maksim Zloković, Siniša Đaković, Savo Šerović, Andrija Balog, Milan Vukelić, Aleksandar Šerović, Dejan Dulić, Igor Radović, Lazar Doklestić, Krsto Dragojlović, Želimir Radanović, Luka Radović, Martin Bilafer.

Pored predsjednika podružnice Luke Radovića i koordinatora odbora Martina Bilafera, sjednici inicijalnog odbora prisustvovali su i predsjednik Bokeškog foruma doc.dr Andrija Petković i član GO BF Igor Radošević.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još