Boban Mugoša podnio ostavku na funkciju direktora IJZ CG

 Boban Mugoša podnio ostavku na funkciju direktora IJZ CG

Foto: FOS media

Direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša podnio je ostavku na to mjesto.

On je o tome obavijestio predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića.

“Podnošenjem ostavke želim olakšati proceduru novoj ministarki zdravlja, gospođi dr Jeleni Borovinić Bojović, da formira tim koji će raditi na razvoju zdravstvenog sistema u skladu sa vizijom i prioritetima 42. Vlade Crne Gore“, naveo je Mugoša..

“Kao ljekar, profesionalac i građanin ove države, beskompromisno posvećen misiji očuvanja i unapređenja zdravlja stanovništva Crne Gore, ostajem u lnstitutu za javno zdravlje, spreman da i dalje, sa svojim koleginicama i kolegama, doprinosim ciljevima lnstituta i sveopštem dobru i napretku, koliko god je to u domenu moje moći i znanja Institut za javno zdravlje, čiji sam dio više od 25 godina i kojim sam rukovodio, prepoznaje se po predanom radu, profesionalizmu i stručnosti“, poručio je on. 

“Posebno naglašavam posvećenost zaposlenih koji ostvaruju rezultate na koje Crna Gora može biti ponosna. Siguran sam da će tako biti i za vrijeme Vašeg mandata. Svim članovima Vlade i Vama lično želim dobro zdravlje i značajne rezultate, posebno u borbi protiv novog koronavirusa i drugih javnozdravstvenih izazova“, zaključio je Mugoša.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još