AMSCG: Radovi na više dionica

 AMSCG: Radovi na više dionica

Foto:AMSCG

Iz Auto moto saveza Crne Gore informišu da se saobraća po uglavom suvim kolovozima.Na sjeveru zemlje kolovozi mjestimično mokri.  Duž klisura i usjeka ima  sitnijih odrona.Dodatna opreznost je neophodna na dionicama gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje.

Na magistralnom putu M-11 Lepetani-Tivat zbog izvodjenja radova na priključenju opštine Herceg Novi na regionalni vodovod  promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a dolazi do povremenih prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta. Planirano je da radovi budu završeni danas.

Na magistralnom putu Danilovgrad-Podgorica, dionica Komanski most-skretanje za Marezu  danas  će doći  do totalne obustave saobraćaja u terminu od 11.00 do 13.00 sati.Mimo ovog termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Do 15.12.2020 godine zbog izvodjenja geoloških radova u tunelu Budoš-Danilovgrad doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvodjenja radova.

Do 28.12.2020  godine zbog rekonstrukcije dionice  magistralnog puta  dionica MihailovicaPljevlja  dolazi do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od   09.00 do 11.00 sati i od 13.00 do 15.00 sati.

Na putu Dinoša – Cijevna Zatrijebačka do 01.12.2020. god  zbog asfalterskih radova dolazi do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 08.00 do 16.00 sati.

Do 01. aprila 2021.godine upotreba  zimske opreme obavezna je na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još