Кoalicija za budućnost Herceg Novog: Kancelarija u Zelenici za rješavanje lokalnih problema

 Кoalicija za budućnost Herceg Novog: Kancelarija u Zelenici za rješavanje lokalnih problema

Кoalicija za budućnost Herceg Novog vodiće pozitivnu izbornu kampanju, zasnovanu na programu razvoja Herceg Novog i Boke kotorske, te Program koji vodi računa o stvarnim potrebama pojedinca i opštine u cjelini. To je poručeno juče prilikom otvaranja kancelarije koalicije Za budućnost Herceg Novog u Zelenici.

Kako je saopšteno, na poziv domaćina kancelariju je osvještao paroh kućanski otac Drago Pešikan u prisustvu više mještana i funkcionera, među kojima su bili poslanik u Skupštini Crne Gore i visoki funkcioner NSD, Jovan Vučurović, predsjednik Opštinskog odbora NSD u Herceg Novom Božo Ukropina, funkcioner NSD, Jovan Mićunović, i odbornik u SO Herceg Novi i funkcioner DNP, Živko Кrunić.

Govoreći o predstojećim lokalnim izborima u Herceg Novom, Vučurović je istakao da će biti predstavljen program prihvatljiv svakom građaninu novske opštine, kao i da će se raditi na što širem političkom objedinjavanju i zajedničkom nastupu na izborima. Naša koalicija u Herceg Novom će nastaviti pobjednički niz koji započeo 30. avgusta prošle godine, a ostvarili smo nedavno i pobjedu u Nikšiću – dodao je Vučurović.

Ukropina je istakao da će NSD i koalicija Za budućnost Herceg Novog biti prepoznatljiv, konstruktivan i pravi predstavnik građana u izvršnoj vlasti.

Mićunović je naglasio potrebu da se kampanja zasniva na rješavanju lokalnih pitanja koja su od vitalnog interesa za razvoj Herceg Novog i izrazio uvjerenje da će se nakon izbora koalicija posvetiti ozbiljnom i odgovornom radu u lokalnoj samoupravi.

Posebno ih raduje činjenica, kako je kazao, da veliki broj istaknutih sugrađana i mladih ljudi prilazi koaliciji Za budućnost Herceg Novog, prepoznajući u njoj političku snagu spremnu da podstakne napredak Herceg Novog.

Nakon kancelarije u Zelenici (zgrada starog kina), uskoro će biti zvanično otvorene i kancelarije u Igalu, centru Herceg Novog i Bijeloj, najavljuju iz koalicije Za budućnost Herceg Novog.

Avatar

Portal Herceg Novi

Pročitajte još